Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Zinedine Zidane a dezvăluit care este cel mai frumos gol marcat în cariera sa

Zinedine Zidane a dezvăluit ce gol îl consideră cel mai frumos al carierei sale. Fostul jucător de la Real Madrid a optat pentru golul său din finala Ligii Campionilor din 2002, cu Bayer Leverkusen.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 11:42

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane - Profimedia

"Cel mai frumos gol al meu, cel mai important gol, cred că a fost cel cu Leverkusen”, a declarat Zinedine Zidane, care a marcat dintr-o centrare a lui Roberto Carlos. Acel gol a adus echipei Real Madrid o victorie cu 2-1 şi al nouălea său trofeu al Ligii Campionilor.

Zinedine Zidane a câştigat Liga Campionilor în primul său an la Real Madrid, singura sa victorie în cea mai prestigioasă competiţie europeană. "A fost trofeul care îmi lipsea şi aveam nevoie de acel gol pentru a-l câştiga”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

După ce s-a retras din activitatea de jucător pentru Real Madrid în 2006, Zinédine Zidane a revenit la club în 2013, ca secund al lui Carlo Ancelotti, relatează news.ro.

După o perioadă la La Castilla, „Zizou” a preluat conducerea primei echipe merengue în ianuarie 2016, câştigând Liga Campionilor de trei ori, între 2016 şi 2018.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Sport » Zinedine Zidane a dezvăluit care este cel mai frumos gol marcat în cariera sa