Meniu LIVE
Search
x

Apple va anunța noi modele de iPhone. Ce surpriză ar pregăti gigantul din Cupertino

Apple va face miercuri o primă prezentare a celei mai recente game de iPhone-uri, așa cum a făcut în fiecare an în luna septembrie timp de aproximativ un deceniu, scrie CNN.

De Redactia Observator la 07.09.2022, 16:32

Cel mai recent iPhone este așteptat să fie mai subțire, dar cu un ecran mai mare. Se zvonește că Apple va debuta cu un telefon de 6,7 inchi care nu este un model Pro - ceea ce înseamnă că va avea dimensiunea mai mare, dar nu va avea prețul mai mare. Iar observatorii Apple prognozează că firma va renunța la iPhone-ul mai ieftin, de dimensiuni mini, ca parte a liniei 14.

Noi modele de iPhone, iPad, Apple Watch și AirPod Pro

Apple va dezvălui, conform unor informații apărute în piață, și mai multe modele noi de Apple Watch, inclusiv un model Pro de gamă superioară destinat în special pasionaților de sport și fitness.

De asemenea, se pare că Apple ar intenționa să lanseze AirPod Pro modernizate, căștile sale wireless de vârf. Linia AirPods s-a dovedit a fi unul dintre cele mai mari succese ale Apple din ultimii ani.

Mulți analiști cred că Apple va aștepta să prezinte noi iPad-uri și computere Mac în cadrul unui eveniment separat, posibil luna viitoare. De asemenea, în general, nu se așteaptă ca Apple să prezinte mult timp anunțata și mult așteptata cască AR.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Tehnologie » Apple va anunța noi modele de iPhone. Ce surpriză ar pregăti gigantul din Cupertino

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022