Antena Meniu Search
x

Noul Samsung Galaxy S9 ajunge în România. Când încep livrările

Primele smartphone-uri Samsung Galaxy S9, noul model vârf de gamă al gigantului sud-coreean, vor fi livrate în România începând din 9 martie.

- Samsung/ Forbes.com

Primele smartphone-uri Samsung Galaxy S9, noul model vârf de gamă al gigantului sud-coreean, vor fi livrate în România începând din 9 martie - pentru cei care au făcut pre-comenzi, cu o săptămână înainte de lansarea comercială la nivel global, când S9 va fi disponibil şi în magazinele partenerilor Samsung pe piaţa românească.

   Pre-comenzile au început pe 25 februarie şi sunt în linie cu aşteptările companiei, confirmând interesul foarte mare şi răspunsul foarte bun al pieţei, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division Samsung Electronics România, cu prilejul lansării oficiale pe piaţa locală a noului smartphone, în cadrul unui eveniment desfăşurat marţi seara., care a adăugat că aşteptările privind vânzările sunt mai mari decât în cazul modelului precedent S8.

   Piaţa românească de smartphone-uri va creşte şi în 2018, la vânzări totale de circa 4,5-4,7 milioane unităţi, de la 4-4,2 milioane unităţi în 2016, în condiţiile în care utilizatorii din România sunt foarte pretenţioşi şi îşi doresc cele mai noi modele, pentru a beneficia de calitatea reţelelor de date mobile din România, cele mai bune din Europa şi în top la nivel global, a afirmat oficialul Samsung.

   Potrivit reprezentanţilor companiei, noul S9 are la bază nevoia tot mai mare a utilizatorilor de comunicare şi de exprimare prin imagini, videoclipuri şi 'emoji' şi oferă cea mai avansată cameră disponibilă în acest moment pe piaţă.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » Noul Samsung Galaxy S9 ajunge în România. Când încep livrările