Antena Meniu Search
x

Video Preluarea Twitter de către Elon Musk a eșuat. Ce motiv a invocat miliardarul pentru a se retrage din afacere

Platforma Twitter a anunțat că îl va da în judecată pe omul de afaceri Elon Musk, după ce acesta s-a retras din controversata afacere în care căzuse de acord să achiziţioneze platforma pentru 44 de miliarde de dolari.

de Redactia Observator

la 09.07.2022, 10:45

Vezi și

Elon Musk susține că Twitter nu și-ar fi respectat obligațiile contractuale în legătură cu acordul, și asta ar fi determinat retragerea sa. De altfel, acesta și-a exprimat tot mai des dubiile cu privire la achiziție, în ultima perioadă, dând semnale că s-ar fi răzgândit.

Elon Musk a renunţat la achiziţia Twitter

Twitter, în schimb, spune că va merge până în pânzele albe pentru finalizarea tranzacției și va lua măsuri în instanță. 

Concret, preşedintele Twitter Bret Taylor susţine că Musk nu se poate retrage în această etapă şi în calitate de lider al consiliului de administraţie îl va da în judecată pe excentricul miliardar.

Pe acelaşi subiect

„Consiliul de administrație al Twitter se angajează să încheie tranzacția la prețul și în condițiile convenite cu domnul Musk și intenționează să întreprindă acțiuni legale pentru a pune în aplicare acordul de fuziune”, a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Directorul şi proprietarul Tesla anunțase, la început, planuri mărețe pentru platformă, sub patronajul sau.

Acesta asigura că aplicația va deveni un loc care va promova libertatea de exprimare absolută. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Preluarea Twitter de către Elon Musk a eșuat. Ce motiv a invocat miliardarul pentru a se retrage din afacere