Antena Meniu Search
x

Complexul balnear de la Geoagiu Băi și-a deschis porțile. Turiștii, așteptați la relaxare în cele 4 bazine cu apă termală

Turiştii au din nou acces în piscinele Băilor Daco-Romane din staţiunea Geoagiu Băi. Începând din acest weekend, complexul balnear îşi aşteaptă oaspeţii la distracţie şi relaxare în cele patru bazine cu apă termală. 

de Redactia Observator

la 29.05.2021, 14:06

Vezi și

Turist: Apa este caldă, foarte caldă. 

Chiar dacă soarele s-a ascuns printre nori, primii turişti nu au putut sta departe de apele termale. 

Turistă: Am venit din Aiud, judeţul Alba. Băile sunt superbe. 

Dorin Miclăuș, reprezentnt ștrand: Sezonul, de obicei, începe la 1 mai, anul ăsta a început mai târziu, datorită pandemiei. Încercăm să ne adaptăm la tot ce înseamnă revenirea la normalitate. 

Angajaţii complexului balnear au luat măsuri sporite de igienă pentru a preveni răspndirea Covid, iar şezlongurile au fost poziţionate astfel încât să fie păstrată distanţarea. 

Vasile Cărăguț, primar Geoagiu: Au pregătit undeva la 2.500 de șezlonguri pentru turiștii care vor vizita stațiunea Geoagiu Băi și complexul în perioada următoare. 

Cu numai puţin de patru bazine cu apă termală, inclusiv unul olimpic, ştrandul din Geoagiu Băi rămâne printre locaţiile preferate de turişti. Pentru o zi de distracţie în bazine adulţii plătesc 30 de lei, iar copiii 25 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » Complexul balnear de la Geoagiu Băi și-a deschis porțile. Turiștii, așteptați la relaxare în cele 4 bazine cu apă termală