Antena Meniu Search
x

Video Cabanele cu arhitectură americană, o nouă atracţie pentru turişti în zona Gorjului. O noapte de cazare costă 400 de lei

Cabanele cu arhitectură americană ridicate în satele de munte atrag turiştii ca un magnet. Este vorba despre căsuţe construite sub forma literei A. În judeţul Gorj, cererea de cazare sub acoperişul în două ape a depăşit aşteptările.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 03.12.2022, 14:07

Vezi și

Cerna, un mic sat la graniţa dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, poate fi o destinaţie perfectă pentru cine îşi doreşte un weekend sau câteva zile de relaxare într-un cadru intim, dar şi plăcut în acelaşi timp.

În această zonă, turiştii au parte de o privelişte impresionantă indiferent de anotimp. Căsuţele de tip A, pe care le vedem în zonele montane americane, au început să prindă contur şi la noi.

Cei care optează pentru ele au parte de tot confortul, apă, curent, televizor, internet şi încălzire. O noapte de cazare costă 400 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Travel » Cabanele cu arhitectură americană, o nouă atracţie pentru turişti în zona Gorjului. O noapte de cazare costă 400 de lei