Antena Meniu Search
x

Video Destinaţia de poveste unde poţi ajunge cu doar 60 de euro. Se află în topul alegerilor pentru minivacanţa de 1 decembrie

Sărbătorile parcă au alt farmec în Londra, Paris sau Viena. Nu degeaba aceste oraşe sunt primele opţiuni ale românilor în minivacanţa de 1 Decembrie, perioadă care coincide cu deschiderea oficială a târgurilor de Crăciun în lume. Italia, ţara spre care vor zbura cei mai mulţi dintre români, aproape 20%, se află şi ea în top cu târgurile din Roma şi Milano. 

de Codrina Petcu

la 27.11.2023, 17:39

Vezi și

Ca să ajungă în destinaţiile cu tradiţie, românii şi-au rezervat călătoria din timp. Peste 30% dintre ei şi-au luat bilete cu 2 până la 4 săptămâni înainte de zbor, în timp ce jumătate şi-au planificat totul cu mai bine de o lună în avans. Şi asta pentru că atunci preţurile sunt mult mai accesibile.

Ce destinaţii aleg românii pentru minivacanţa de 1 decembrie

După nici 3 ore cu avionul, poţi ajunge cu doar 60 de euro la Târgul de Crăciun din Koln, iar cu 80 la cel din Londra sau Berlin. Iar dacă sunteţi mai largi la pungă, puteţi alege un bilet către Praga sau Viena. Nu depăşeşte 180 de euro. 

În ciuda valului de scumpiri din acest an, preţul mediu pentru un zbor în luna noiembrie este mai mic faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut: 144 de euro. Există însă şi români care nu se uită la bani pentru o vacanţă magică. Cel mai scump zbor vândut până acum a fost spre Rovaniemi, Casa lui Moş Crăciun din Laponia, şi a costat aproape 900 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Travel » Destinaţia de poveste unde poţi ajunge cu doar 60 de euro. Se află în topul alegerilor pentru minivacanţa de 1 decembrie