Antena Meniu Search
x

Video Pârtia pentru începători, unde zăpada măsoară aproape un metru. Turiştii profită de vremea excelentă pentru schiat

Avem parte de încă un weekend cu vreme frumoasă şi condiţii excelente pentru schi. În Bucovina, pârtiile sunt deja pline de turişti. Cu sania, pe schiuri sau cu snowboardurile, cu toţii se bucură de mişcare şi de adrenalină.

de Angela Bertea

la 03.02.2024, 14:35

Vezi și

Este o atmosferă de weekend, de distracţie, profităm de vremea mai bună de afară pentru practicarea sporturilor de iarnă şi de condiţiile excelente de pe pârtie. Pe pârtia Bucovina stratul de zăpadă este de aproape un metru. Este o pârtie pentru începători în special. Fie cu schiurile sau cu sania, aveţi toate motivele să ieşiţi din casă şi să vă bucuraţi de o porţie de mişcare. Iar dacă vreţi ceva nou aveţi la dispoziţie patinele de zăpadă. Este o experienţă foarte interesantă.

Pârtiile unde încă se schiază excelent

Cei care aveţi mai multă experienţă pe schiuri sunteţi invitaţi pe pârtia Rarăul, tot de aici din Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, se schiază şi pe pârtiile din Vatra Dornei, iar la pârtia Cârlibaba sunteţi invitaţi la o petrecere cu DJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Pârtia pentru începători, unde zăpada măsoară aproape un metru. Turiştii profită de vremea excelentă pentru schiat