Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Proprietăţile miraculoase ale băilor mezotermale din Staţiunea Geoagiu-Băi. Turiştii au profitat din plin

S-a dat startul distracţiei de vară, iar amatorii de bălăceală au umplut ştrandurile care se deschid unul după altul în aceste zile. În judeţul Hunedoara, vremea schimbătoare a făcut însă ca oamenii să prefere apele mezotermale din Staţiunea Geoagiu-Băi, care au în jur de 30 de grade. 

de Redactia Observator

la 01.06.2024 , 10:54

Nimic nu se compară cu o baie la începutul verii. Iar turiştii de la Geoagiu-Băi au profitat din plin de apele termale, încă din primele minute de la deschidere. Ca de obicei, primii care au ajuns în apă au fost copiii.

De obicei, sezonul se deschidea la începutul lunii mai, dar vremea rece și ploioasă a amânat momentul de debut al sezonului estival. Așa că ziua a fost cu adevărat așteptată.

Administratorii Băilor daco-romane au umplut bazinele cu apă, cu proprietățile ei miraculoase, dar au pregătit şi locurile de relaxare. "Aceeaşi bucurie ca la fiecare început de sezon în care aşteptăm o vară fierbinte, care să ne pună în valoare această locaţie minunată a apelor termale. Ce putem să spunem e că oscilăm la bazine între 29 şi 32 de grade ca şi temperaturi ale apei", spune administratorul Dorin Miclăuș, întrebat ce înseamnă în acest an băile termale de la Geoagiu-Băi.

Vezi și

Apele termale de aici sunt utilizate de pe vremea romanilor, care au amenajat terme ale căror ruine se văd și astăzi și pot fi vizitate. Proprietățile curative sunt recunoscute în toată Europa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Travel » Proprietăţile miraculoase ale băilor mezotermale din Staţiunea Geoagiu-Băi. Turiştii au profitat din plin