Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"

Un vlogger de călătorie din SUA a rămas plăcut surprins după o vizită în România, atât de istoria ţării noastre, cât şi de preparatele tradiţionale pe care le-a încercat. Tânărul a a postat un videoclip cu reacţia sa când gustă pentru prima dată sarmale în foi de viţă la un restaurant din Capitală.

de Redactia Observator

la 27.02.2024, 17:13

Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"
Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa" - TikTok

Nadir Nibras este un celebru creator de conţinut de travel. Tânărul a crescut în Bangladesh şi în prezent locuieşte în SUA. Din 2020, Nadir călătoreşte în toată lumea doar cu un rucsac în spate şi filmează fiecare experienţă trăită în locurile suprinzătoare pe care le vizitează.

Tânărul s-a declarat fascinat de Capitală

De data asta, Nadir a ales să vadă ce are de oferit România şi a rămas fascinat de Bucureşti, numindu-l "unul dintre cele mai cool orașe din lume".

"Astăzi mă aflu în Europa de Est, în București, capitala României, un oraș care, după părerea mea, este unul dintre cele mai cool orașe din Europa și, probabil, unul dintre cele mai cool orașe din lume în care am fost. Am mai fost de fapt aici acum patru ani și m-am distrat de minune, iar aseară m-am întors în sfârșit."

Pe acelaşi subiect

Nu doar atmosfera din Capitală l-a cucerit pe bengalez, ci şi preparatele tradiţionale. Nadir a încercat două dintre cele mai cunoscute mâncăruri pe care le poţi găsi în România: sarmalele şi shaorma. Ambele feluri de mâncare l-au cucerit pe bengalez, care s-a declarat încântat de gustul delicios al acestora.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Reacţia unui influencer din SUA când gustă pentru prima dată sarmale. A numit Bucureştiul "unul dintre cele mai cool orașe din Europa"