Antena Meniu Search
x

Video Reacția unui turist german, după ce a vizitat Transalpina. Hotelierii au pregătit deja primele reduceri și oferte pentru drumeți

Toamna blândă a transformat muntele în destinația perfectă de vacanță. Aerul curat și drumețiile spre creste i-au bucurat atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Ca să atragă cât mai mulți turiști, hotelierii din stațiunea Rânca, din Gorj, au redus considerabil prețurile. 

de Redactia Observator

la 23.10.2022, 09:49

Vezi și

Muntele a fost destinaţia preferată şi de această familie care locuieşte în Germania. Andra şi Filip au profitat de vacanţa copiilor şi i-au adus la bunici, în Gorj. 

TuriștiEste un loc foarte frumos. Îmi place mult aici. Sunt cu familia, cu copiii. Am fost în drumeție pe munte. Mâine vrem să mergem mai sus, pe Păpușa. 

TânărăE o experiență mai altfel față de unde suntem noi, la Marea Nordică. De obicei, acolo facem vacanțele. Să ajungi în munții din România cu familia e ceva aparte. 

Sebastian este în clasa a doua și a aşteptat cu nerăbdare prima vacanță a acestui an şcolar. A venit la munte cu părinții și fratele mai mic și se bucură de fiecare clipă de libertate. 

Reporter: Ce faci la munte, ești în vacanță?

Sebastian: Da.

Reporter: Cum e?

Sebastian: Frumos. 

Turistă: Să începem vacanța așa cum se cuvine, din primele zile. Deja am urcat puțin spre Vârful Păpușa, la pas. 

Hotelierii au pregătit oferte speciale pentru turiști

Prima vacanţă a copiilor înseamnă şi primul val de turişti. Iar hotelierii au venit şi cu oferte speciale, cu reduceri la cazare. 

Constantin Pănescu, cabanier: A început să se simtă puțină mișcare în aceste luni de trecere de la sezonul de vară la sezonul de iarnă, cu zeci de copii care vin la aer curat. 

Pentru cine vrea o călătorie printre nori, Transalpina poate fi cea mai potrivită destinație. Vremea bună a făcut ca șoseaua să rămână deschisă chiar şi în această perioadă. 

Diana Speretoi, reporter Observator: Dacă până mai ieri, drumeții erau atrași pe creste de prima ninsoare din acest sezon, acum pare alt anotimp pe Transalpina. Sunt 11 grade și încă putem admira priveliștea uimitoare din jur chiar și la final de octombrie. 

Șoseaua este deschisă circulației doar pe timpul zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Reacția unui turist german, după ce a vizitat Transalpina. Hotelierii au pregătit deja primele reduceri și oferte pentru drumeți