Antena Meniu Search
x

Valurile Mării Negre, acompaniate de muzică simfonică, pe faleza din Constanța. "Ne place ceea ce am găsit în traseul nostru"

Dacă vă închipuiaţi că serile pe litoral înseamnă doar cluburi şi muzică electronică duduind în difuzoare, ei bine v-aţi înşelat! Turiştii veniţi la malul mării se pot delecta şi cu muzică clasică. Aflat la cea de-a şasea ediţie, "Sunset Sea-mphony" a adunat, în acest weekend, mii de oameni pe faleza din faţa Cazinoului din Constanţa.

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 08:26

Vezi și

Partituri celebre de muzică simfonică, coloane sonore din filme sau reinterpretări ale celor mai cunoscute melodii ale momentului. Cu asta s-au putut delecta toţi cei ce au trecut, la ceas de seară, pe faleza din faţa Cazinoului din Constanţa. 

Mii de constănțeni și turiști s-au bucurat de cele 12 concerte susținute de orchestra Academiei Naționale de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj – Napoca și au fredonat împreună cu membrii trupei cele mai cunoscute melodii din repertoriu.  

Turiști: O atmosferă superbă, foarte frumoasă, un concert deosebit. Mulţumim celor din Cluj pentru ceea ce au făcut şi că au venit să ne încânte şi pe noi. 

Turiști: Ne place ceea ce am găsit în traseul nostru. Chiar ne bucurăm. Ar trebui mai des să fie făcute astfel de evenimente. 

„Sunset Sea-mphony“ a devenit o tradiţie, iar atât organizatorii, cât şi turiştii aşteaptă cu nerăbdare următoarea ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Valurile Mării Negre, acompaniate de muzică simfonică, pe faleza din Constanța. "Ne place ceea ce am găsit în traseul nostru"