Antena Meniu Search
x

Video Gică Popescu îşi face debutul în televiziune, la Antena 1, cu un material realizat alături de cumnatul său, Gică Hagi

Gică Popescu debutează în televiziune diseară, la Antena 1, de la 23.45. La Curtea Regelui Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo şi Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu Balonul de Aur, Stoichkov... Pe scurt, Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 16:07

Vezi și
  • Gică Popescu aduce telespectatorilor materiale realizate cu cei mai buni prieteni ai săi din fotbal.

Cei mai celebri cumnaţi din România, Gică Hagi şi Gică Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Gică Popescu şi-a amintit că Gică Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, sora soţiei lui Hagi.

Gică Popescu: Mă, de ce n-ai vrut să-mi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?

Gică Hagi: Aşa e normal!

Gică Popescu: N-ai avut încredere în mine, nu? 

Pe acelaşi subiect

Gică Hagi: Nu că n-aveam, dar nu e bine sa te bagi. Era normal, erai bărbat, găseşte-ţi calea singur!

Gică Popescu: A fost muncă, să ştii că a fost muncă!

Gică Hagi: Ştiu, Ştiu! 

Gică Popescu: A fost muncă, dar până la urmă am reuşit! 

"SuperPrieteni", filmul eveniment prin care Gică Popescu îşi face debutul în televiziune, este în seara aceasta la Antena 1, de la ora 23.45. Hagi deschide seria poveştilor de milioane, urmat de SuperPrietenii Figo, Puyol şi Stoichkov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » SuperPrieteni » Gică Popescu îşi face debutul în televiziune, la Antena 1, cu un material realizat alături de cumnatul său, Gică Hagi