Antena Meniu Search
x

Video SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, despre relaţia cu Josep Guardiola: "Cei care au avut norocul să lucreze cu Pep văd fotbalul cu totul altfel"

Gică Popescu şi-a făcut debutul în televiziune cu proiectul SuperPrieteni, iar unul dintre invitaţii săi de marcă a fost Carles Puyol, fost mare fundaş al Barcelonei, jucător pe care Gică Popescu l-a vizitat chiar pe Camp Nou.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 13:26

Vezi și
  • Carles Puyol a jucat alături de Josep Guardiola la FC Barcelona.

Printre altele, Carles Puyol a vorbit inclusiv despre relaţia cu Josep Guardiola, fostul mare antrenor al Barcelonei. În interviul acordat pentru SuperPrieteni, powered by SuperBet, Carles Puyol a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Josep Guardiola.

De altfel, Puyol, care a avut inclusiv posibilitatea de a juca alături de Guardiola, a spus despre actualul tehnician al lui Manchester City că "cei care au avut norocul să lucreze cu Pep văd fotbalul altfel".

SuperPrieteni, de Gică Popescu! Dezvăluirile lui Carles Puyol despre Pep Guardiola

Interesant este că Gică Popescu şi Puyol şi-au dat seama că au mai multe lucruri în comun. Gică Popescu şi Puyol au fost căpitani la Barcelona, au ridicat trofee şi, nu în ultimul rând, au jucat alături de Josep Guardiola.

Pe acelaşi subiect

Carles Puyol, fost jucător la FC Barcelona: Eu şi Xavi am jucat alături de Pep. Aş zice că şi Iniesta poate vreun amical, dar mai degrabă aş zice că nu. Eu am jucat doi ani cu Pep, Xavi cred că trei. Când a venit direct de la echipa a doua ne-a cerut nouă, căpitanilor de echipă, să-l ajutăm să ducă la bun sfârşit proiectul. A fost foarte clar încă de la prima discuţie. A zic că a venit pus pe treabă, că avea speranţe mari, că urma să fie foarte exigent şi că singurul lucru pe care-l cerea e ca toţi să dea 100%.

Puyol a ţinut să precizeze şi că "fotbalul nu mi se mai pare la fel ca înainte după ce am fost antrenat de Pep. L-am sprijinit mult şi era o adevărată plăcere".

Nu în ultimul rând, Carles Puyol a vorbit şi despre relaţia excelentă pe care a avut-o cu Gerard Pique: "Gerard a fost fotbalistul cu care m-am înţeles cel mai bine. Am jucat multe meciuri împreună. Rezultatele au fost foarte bune atât la Barcelona, cât şi la echipa naţională. Se spune că suntem cel mai bun cuplu din istorie, sunt cuvinte mari. Dar adevărul este că m-am simţit mereu bine lângă el, m-am simţit în largul meu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » SuperPrieteni » SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, despre relaţia cu Josep Guardiola: "Cei care au avut norocul să lucreze cu Pep văd fotbalul cu totul altfel"