Antena Meniu Search
x

Video SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, dezvăluiri emoţionante

Gică Popescu, fostul mare fotbalist român, şi-a făcut debutul în televiziune cu SuperPrieteni, iar unul dintre invitaţii de legendă pe care i-a avut a fost Carles Puyol, fost căpitan al Barcelonei.

de Redactia Observator

la 08.07.2021, 14:04

Vezi și
  • Carles Puyol este unul dintre invitaţii de legendă pe care Gică Popescu i-a avut la SuperPrieteni.

În cadrul proiectului powered by Superbet, Carles Puyol a făcut dezvăluiri inclusiv despre momentul în care, deşi era căpitan al Barcelonei, i-a propus francezului Eric Abidal, abia revenit pe teren după ce s-a luptat cu o situaţie cruntă, să ridice trofeul Ligii Campionilor.

Abidal, diagnosticat cu tumoră la ficat, a revenit pe teren în finala de Liga Campionilor jucată împotriva lui Manchester United şi câştigată de spanioli cu 3-1. 

"În ceea ce îl priveşte pe Abidal, e vorba de o zi specială. Am avut ghinionul să avem parte de această boală care în societate e foarte des întâlnită, dar care în vestiar nu e ceva obişnuit. Am avut parte de această experienţă în cazul lui Eric Abidal. Din fericire, finalul a fost unul fericit. Cu Tito Vilanova, din nefericire, nu s-a întâmplat acelaşi lucru. Au fost două lovituri foarte grele pentru echipa de la vestiar. În cazul lui Abidal, încă din prima zi, ne-a încurajat, a luptat şi, pentru mine, reuşita lui a fost ceva incredibil.

Să ai această boală, să ai atâta gândire pozitivă şi nu doar să se însănătoşească, ci şi să concureze în continuare şi să poată juca o finală de Liga Campionilor la două sau trei luni… A fost un exemplu pentru noi toţi şi pentru întreaga societate. Mi-amintesc că i-am spus: ‘Eric, o să ridici tu cupa. Şi-ţi spun doar atât: bucură-te de acest moment, fiindcă vei fi întrebat ce ai simţit şi nu vei şti cum să explici’. Eu avusesem norocul să ridic două cupe până atunci şi cred că era cea mai indicată persoană să ridice acea cupă. Nu era vorba doar despre câştigarea unei Ligi a Campionilor, ci despre câştigarea bătăliei împotriva cancerului", i s-a confesat Puyol lui Gică Popescu, la SuperPrieteni.

Pe acelaşi subiect

Carles Puyol a recunoscut că suferă pentru Barcelona

Cariera sportivă a lui Carles Puyol s-a confundat cu parcursul grupării catalane. Născut în Catalonia şi crescut la copiii Barcelonei, Puyol a jucat numai pentru gruparea de pe Camp Nou până în momentul în care s-a retras din activitate în 2014, la 36 de ani.

"De mic plângeam când echipa pierdea. Şi nu doar la fotbal! Pierdeam şi eu plângeam şi mereu aveam discuţii cu mama, fiindcă ea mă întreba de ce plâng, că nu-i nimic, e doar un sport. Sentimentul nu dispare", a dezvăluit Puyol la SuperPrieteni.

Ediţiile SuperPrieteni pot fi urmărite integral pe Antena Play.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » SuperPrieteni » SuperPrieteni, de Gică Popescu! Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, dezvăluiri emoţionante