Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 7 octombrie 2024. PNL reacţionează după eliminarea Dianei Şoşoacă de la alegerile prezidenţiale

Știrile zilei, 7 octombrie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Alessandra Stoicescu

la 07.10.2024 , 19:32

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 7 octombrie 2024

1) PNL reacţionează după eliminarea Dianei Şoşoacă de la alegerile prezidenţiale. Liberalii îl acuză pe premier că vrea un tur doi cu George Simion şi vor să unească toată dreapta pentru a-l susţine pe Nicolae Ciucă la Cotroceni.

2) Incident grav la o şcoală din Prahova. Un băieţel de 10 ani a fost tras de păr de învăţătoare până a făcut pe el, după ce ar fi împăturit greşit o foaie.

Articolul continuă după reclamă

3) Înalt Preasfinţitului Teodosie revine cu noi declaraţii controversate. Arhiepiscopul Tomisului îi sfătuieşte pe credincioşi să facă metănii în loc să meargă la sală, dacă vor să aibă muşchi.

4) Armata Română cheamă rezerviştii pentru instrucţie. Statul Major al Apărării a anunţat că organizează exerciţii în două judeţe.

5) Hackerii ucraineni au închis temporar televiziunea rusă de ziua lui Vladimir Putin. Serverele principalelor posturi naţionale de la Moscova ar fi fost atacate cibernetic de la Kiev.

Alessandra Stoicescu Like

Am vrut să schimb lumea în bine și să ajut oamenii de când eram copil. Așa că am ales în mod natural meseria de jurnalist. Jurnalismul este despre oameni, despre a le schimba viețile în bine.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Update » Știrile zilei, 7 octombrie 2024. PNL reacţionează după eliminarea Dianei Şoşoacă de la alegerile prezidenţiale