Antena Meniu Search
x

Video Avertizare meteo de vreme rea la munte: ninsori, viscol și ploi abundente, până la ora 22:00. Stratul de zăpadă e deja de 40cm

Este iarnă în adevăratul sens al cuvântului la munte! În masivele din Vest ninge fără întrerupere de marți și s-a depus un strat consistent de zăpadă. În zona montană din Gorj, utilajele acţionează fără oprire pentru ca șoseaua pe care se face accesul spre localitatea Rânca să rămână deschisă.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 11.01.2023, 14:05

Vezi și

La munte se circulă cu dificultate, în condiții de iarnă, pentru că ninge în continuare. Cel mai dificil punct de pe Drumul Național 67C este la intrarea în stațiunea Rânca. În prezent acționează cinci echipaje pentru deszăpezire și o autofreză. Bate vântul destul de tare, vizibilitatea este sub 50m la cota 1.700.

Drumarii fac apel către șoferi să aibă mașinile echipate corespunzător pentru iarnă, mai ales să aibă lanțuri antiderapante în cazul în care va fi nevoie. Stratul de zăpadă e deja de 40cm, iar în zonele viscolite depășește deja jumătate de metru.

Va mai ninge, anunță metgeorologii, până la ora 22:00. Sunt în vigoare până atunci un cod galben și un cod portocaliu. În județele din Muntenia și Oltenia sunt anunțate ploi, iar la munte ninsori. Capitala e sub cod galben de ploi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Avertizare meteo de vreme rea la munte: ninsori, viscol și ploi abundente, până la ora 22:00. Stratul de zăpadă e deja de 40cm