Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade

În acest weekend, traversăm cel mai rece episod al toamnei, de până acum. Iar frigul ne-a cam luat prin surprindere. Pentru a doua noapte la rând, temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub 0 grade Celsius. 

de Redactia Observator

la 19.10.2024 , 14:12

Am fost luaţi prin surprindere pentru că am fost răsfăţaţi de o vară lungă care a cuprins până şi luna Septembrie. În plus acest val de aer rece a adus temperaturi cu 5 până la 8 grade mai puţin decât media perioadei.

Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade

Şi să nu uităm, am trecut totuşi de mijlocul toamnei. Astfel recordul negativ al nopţii a fost, nicio surpriză la polul frigului românesc, - 7 grade la Miercurea Ciuc, - 6 la Topliţa, surprize au fost si la Petroşani, aproape de Parâng - 7 grade de asemenea. Maximul nopţii a fost în judeţul Arad, la Şiria, 8 grade celsius! 

Vezi și

În Capitală am avut o diferenţă de 4 grade la cele două puncte binecunoscute de monitorizare. Şi aici am să fiu scrupulos de exact: In nord la Băneasa -1.4 grade iar în sud la Filaret + 2,6 grade Celsius.  Şi dacă nu sunteţi prieteni cu frigul am şi o veste bună. Acest episod de vreme rece va rămâne peste ţara noastră până luni noapte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Vremea » Cel mai rece episod al toamnei în acest weekend. Temperaturile au coborât în multe zone din ţară sub zero grade