Antena Meniu Search
x

Video Jumătate din ţară, "măturată" de furtuni violente: 23 de judeţe sunt sub cod galben. Nu scăpăm de vijelii chiar dacă temperaturile vor creşte

Cea mai instabilă lună a primăverii şi-a intrat în drepturi! În jumătate din judeţele din ţară au fost azi furtuni violente şi grindină, în timp ce în restul ţării a fost cald şi senin. Iar vremea va rămâne capricioasă şi în zilele următoare. Chiar dacă temperaturile cresc, nu scăpăm de vijelii.

de Redactia Observator

la 09.05.2022, 19:29

Vezi și

La cabana Vlădeasa parcă a revenit iarna. A căzut atât de multă grindină încât pământul a fost acoperit de gheaţă. De altfel, 23 de judeţe sunt astăzi sub e cod galben de furtuni şi vijelii. Într-o comună din Botoşani, localnicii au privit îngroziţi cum grindina cât bobul de strugure le distruge florile, legumele şi pomii din grădini. Vremea rămâne instabilă şi în zilele următoare.

"Fenomenele vor fi prezente şi marţi tot în cea mai mare parte a Ardealului şi local în Oltenia şi Muntenia, dar de la mijlocul săptămânii temperaturile vor începe să crească, iar vineri vor trece de 30 de grade Celsius, cel puţin în sudul ţării", a declarat Simona Căpşună, meteorolog Observator. Iar de furtunile ca de vară, scurte şi violente, nu scăpăm prea curând, chiar că afară va fi din ce în ce mai cald.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Jumătate din ţară, "măturată" de furtuni violente: 23 de judeţe sunt sub cod galben. Nu scăpăm de vijelii chiar dacă temperaturile vor creşte