Antena Meniu Search
x

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în weekend pe Litoral

Pe litoral e, aşadar, vreme de mers la restaurant. Meteorologii nu au cele mai bune veşti pentru acest sfârşit de săptămână. 

Vezi și

Pe litoral e, aşadar, vreme de mers la restaurant. Meteorologii nu au cele mai bune veşti pentru acest sfârşit de săptămână. 

 Începând de mâine, norii acoperă cerul şi pe litoral, iar temperaturile scad. Maximele vor ajunge în jurul valorilor de 23 - 25 de grade Celsius, nu cu mult mai ridicate decât temperatura din apa mării, care va fi de 22 - 23 de grade.

Duminică vremea va fi şi mai mohorâtă. Apar ploile şi vântul va sufla cu destul de multă putere. Şi temperaturile scad uşor, cu o maximă care nu va trece de 24 de grade. Abia cu un grad peste temperatura din apă.

Abia de luni vremea se îmbunează, însă vântul va continua să bată destul de sâcâitor.

Asta nu înseamnă că turiştii care vin pe litoral în acest sfârşit de săptămână nu au cu ce să îşi ocupe timpul. Restaurantele de aici îi aşteaptă cu masa pusă. Ca să ştie la ce se aşteaptă, am vizitat astăzi bucătăriile localurilor româneşti de la malul mării şi am aflat cum se obţine gustul românesc cu aromă dobrogeană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în weekend pe Litoral