Antena Meniu Search
x

Meteo 30 septembrie. Vreme rece pentru acest final de lună

Prognoza meteo pe 30 septembrie anunță o vreme rece pentru acest final de lună. Temperaturile sunt sub mediile perioadei.

Prognoza meteo din 30 septembrie prezentată la Observator de Viviana Sposub Vezi și

Prognoza meteo pe 30 septembrie anunță o vreme rece pentru acest final de lună. Temperaturile sunt sub mediile perioadei.

LA ACEASTĂ ORĂ: Cerul este mai mult noros în vestul, sudul şi centrul ţării şi variabil în restul teritoriului. Plouă slab, pe arii restrânse în Munţii Banatului şi în dealurile Olteniei şi ale Munteniei. Vântul suflă slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice şi în Carpaţii de Curbură, unde la rafală se ating viteze de până la 58 km/h. Tempearatura aerului la ora 09 avea valori cuprinse între 0 grade la Topliţa şi 14 grade la Sulina. În nordul Maramureşului şi al Moldovei şi în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat se semnalează brumă.

Prognoza meteo a zilei de 30 septembrie

Temperaturile diurne, în scădere în regiunile sudice şi de sud-est, dar în uşoară creştere în restul teritoriului, se vor situa uşor sub normalul acestei perioade. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 13 şi 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumatatea de sud a ţării, unde doar izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, Muntenia şi Dobrogea, cu viteze mai mari în Bărăgan, pe litoral şi în Munţii Banatului, unde la rafală se vor mai putea atinge viteze de până la 50...60 km/h.

ÎN BUCUREȘTI: Cerul va fi temporar noros. Vântul va avea intensificări temporare, iar la rafală va mai putea atinge 40...45 km/h. Temperatura maximă va scădea faţă de ziua precedentă şi va fi de 18...19 grade. Presiunea atmosferica este de 761 mmHg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Vremea » Meteo 30 septembrie. Vreme rece pentru acest final de lună