Antena Meniu Search
x

Video METEO. Zile cu ploi torenţiale, începând de miercuri. Temperaturile vor ajunge la 20 de grade

Gata cu aerul sufocant. După o vară infernală, în care canicula a făcut legea, se schimbă foaia, iar toamna îşi intră în drepturi. Temperaturile scad şi cu 15 grade, iar mare parte din ţară ajunge sub semnul vijeliilor şi al furtunilor. 

de Redactia Observator

la 29.08.2022, 19:29

Vezi și

Săptămâna începe cu un ping-pong între caniculă şi vijelii. Până mâine seară, jumătate din ţară abia respiră la aproape 37 de grade.

Dacă acum ne topim sub un soare arzător, în câteva zile vremea schimbă foaia şi apar primele semne ale toamnei. Dispare disconfortul termic, aerul devine respirabil, iar temperaturile scad chiar și cu 15 grade. 

Toamna nu se mai lasă aşteptată. După o vară secetoasă, cu temperaturi record, aproape de nesuportat la amiază, vremea dă primele semne de răcire. Urmează zile cu furtuni şi vijelii. 

 Astăzi, în Baia Mare, au fost înregistrate 30 de grade. iar pe final de săpt, temperaturile vor scădea chiar şi cu 10 grade. 

Pe acelaşi subiect

Dispare căldura sufocantă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reporter: Aşteptaţi ploaia?

Da, este necesară! Atât la agricultură, cât şi pentru noi. 

Şi în Vestul ţării este aşteptată cu nerăbdare boarea dimineţilor răcoroase. 

Reporter: Vă este dor de o ploaie sănătoasă?

Localnici; Sincer, da!

E destul de cald, zăpuşeală, sperăm că o să fie mai bine. 

Florinela Georgescu, ANM: Temperaturile nu vor mai depăşi 30 de grade, decât pe arii restrânse. 

În partea de nord a ţării s-ar putea ca, treptat, să trecem în cealaltă extremă. Vremea să devică ceva mai răcoroasă decât ar fi normal. În timp scurt se pot acumula şi cantitaţi importante apă. 

Meteoroogii se aşteaptă la cantităţi importante de apă în scurt timp, astfel că riscul de inundaţii va fi ridicat. Doar că bucuria nu ţine mult. După câteva zile de răcoare, de săptămâna viitoare se întoarce canicula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » METEO. Zile cu ploi torenţiale, începând de miercuri. Temperaturile vor ajunge la 20 de grade