Antena Meniu Search
x

De diseară, revin ninsorile în Bucureşti. ANM a emis o nouă prognoză specială pentru Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă începând de astăzi, până duminică, ora 8 dimineaţă.

În intervalul 14 decembrie, ora 19.00 – 16 decembrie, ora 8.00, cerul va fi noros și temporar va ninge
De diseară, revin ninsorile în Bucureşti. ANM a emis o nouă prognoză specială pentru Capitală - Arhivă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă începând de astăzi, până duminică, ora 8 dimineaţă.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 14 decembrie, ora 19.00 – 16 decembrie, ora 8.00, cerul va fi noros și temporar va ninge, moderat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, cu grosimi în medie de 8…12 cm, izolat posibil 15 cm.

Spre dimineață va crește probabilitatea ca ninsoarea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei. Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40…45 km/h. Temperatura minimă va fi de -2...-1 grad, potrivit ANM.

De asemenea, în intervalul 15 decembrie, ora 8.00 - 16 decembrie, ora 8.00, vremea va fi închisă și temporar vor fi precipitații, sub formă de lapoviță sau ninsoare umedă la începutul intervalului apoi ploaie, condiții în care, în prima parte a zilei se poate forma polei, iar stratul de zăpadă se va topi.

Pe acelaşi subiect

Vântul va avea intensificări temporare, cu rafale în general de până la 45...50 km/h.

Temperatura aerului va urca ușor și treptat, de la -1 grad în orele dimineții până în jurul a 2...3 grade în cursul serii și al nopții.

Ninsori, viscol şi polei în toată ţara, până duminică

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori, lapoviță, ploi și polei, valabilă începând de astăzi, până duminică seară.

De asemenea, au fost emise cod portocaliu şi cod galben de vremea rea în mai multe judeţe.

Informarea meteorologică este valabilă în intervalul 14 decembrie, ora 19 – 16 decembrie, ora 18. Se vor semnala ninsori, lapoviță, ploi și polei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » De diseară, revin ninsorile în Bucureşti. ANM a emis o nouă prognoză specială pentru Capitală