Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pe 23 iunie. Vremea se răceşte, ploi în toată ţara

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru 23 iunie, iar veştile nu sunt bune. Vremea se răceşte în toată ţara şi vor fi ploi şi furtuni.

Prognoza meteo pe 23 iunie anunţă vreme rece şi ploi în toată ţara Vezi și

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru 23 iunie, iar veştile nu sunt bune. Vremea se răceşte în toată ţara şi vor fi ploi şi furtuni.

LA ACEASTĂ ORĂ: Cerul este variabil în vest, sud-vest şi parţial în centru şi mai mult noros în rest. Plouă local în Moldova şi pe arii restrânse în Crişana, Maramureş, Transilvania, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea. În Carpaţii Meridionali la peste 2000 m sunt precipitaţii mixte. Vântul suflă slab şi moderat, cu intensificări locale la munte şi în regiunile sudice şi estice. La ora 09 valorile termice se încadrau între 8 grade la Ocna Şugatag şi 21 de grade la Sfântu Gheorghe (Delta Dunării).

Prognoza meteo pentru întreaga zi de 23 iunie

Valorile termice - în scădere semnificativă faţă de intervalul anterior în special în regiunile extracarpatice - vor caracteriza la scara întregii ţări o vreme răcoroasă, iar în nord şi nord-est chiar rece pentru această dată din an. Cerul va fi variabil cu înnorări şi ploi local în nord, centru, est şi sud-est şi doar pe spaţii mici în restul teritoriului, anunţă ANM. Izolat se mai pot cumula cantităţi de apă de peste 10...15 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în Oltenia, Dobrogea şi la munte, în special în Carpaţii Meridionali, iar trecător şi la cote mai reduse şi în Muntenia, Moldova şi Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade.

ÎN BUCUREŞTI: Vremea se va răci accentuat, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade. Vor fi înnorări şi ploi temporare, în special în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla în general moderat. Presiunea atmosferica este de 753 mmHg

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pe 23 iunie. Vremea se răceşte, ploi în toată ţara