Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 13 februarie 2022. Va continua să se răcească, temperaturi între -9 și 9 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 13 februarie 2022.

de Redactia Observator

la 12.02.2022, 22:28

Sibiu, Transilvania
Vremea 13 februarie 2022. Va continua să se răceacă, temperaturi între -9 și 9 grade Celsius - Shutterstock (imagine ilustrativă)

În noaptea de sâmbătă spre duminică valorile termice vor fi în scădere faţă de noaptea precedentă, astfel încât minimele vor fi de la -12...-10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 2...3 grade în vestul Olteniei. Cerul va avea înnorări în regiunile sud-sud-vestice, iar în rest va deveni variabil spre senin. Pe arii restrânse, în zona Carpaţilor Meridionali, cu precădere în grupele vestice, va ninge slab și vântul va avea temporar intensificări, cu rafale de 60...80 km/h, iar în dealurile subcarpatice ale Munteniei și Olteniei, vor fi posibile precipitații mixte. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat. Izolat vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea pe 13 februarie 2022

Vremea va continua să se răcească în sud-vestul și local în sudul teritoriului, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în sud-vest și sud-est, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului, trecător și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -9 și 2 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali până spre -13 grade. Dimineața și noaptea, izolat, mai ales în centrul țării va fi ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor continua să scadă ușor, astfel încât se vor situa în jurul mediilor caracteristice datei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5...7 grade, iar cea minimă de -2...0 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări în masivele sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la altitudini mari, îndeosebi în Carpații Meridionali. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață. Valorile termice nu vor avea variații semnificative faţă de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 13 februarie 2022. Va continua să se răcească, temperaturi între -9 și 9 grade Celsius