Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 13 martie 2022. Frig în toată țara, temperaturile se vor încadra între -11 și 10 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 13 martie 2022.

de Redactia Observator

la 12.03.2022, 15:40

vremea 13 martie 2022
Vremea 13 martie 2022. Frig în toată țara, temperaturile se vor încadra între -11 și 10 grade Celsius - Shutterstock

În noaptea de sâmbătă spre duminică vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă pe suprafețe mici. Astfel, temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -12 și -4 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente și pe arii restrânse ninsori slabe în jumătatea de est a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat.

Cum va fi vremea duminică 13 martie 2022

Vremea va fi mai rece decât în mod normal, mai ales dimineața și noaptea, deși temperatura aerului va fi în creștere față de intervalul precedent. Astfel, maximele se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime între -11 și 0 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în jumătatea de est a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și cu totul izolat condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi mai rece decât în mod normal, mai ales dimineața și noaptea, deși temperatura aerului va fi în creștere față de intervalul precedent. Astfel, maxima va fi de 6...7 grade, iar minima de -4...-1 grad. Cerul va avea înnorări, mai persistente pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea la munte

Vremea va fi mai rece decât în mod normal, mai ales dimineața și noaptea, deși temperatura aerului va fi în creștere față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în Carpații Orientali și Meridionali, unde pe arii restrânse va ninge. Vântul va sufla slab și moderat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Vremea » Vremea 13 martie 2022. Frig în toată țara, temperaturile se vor încadra între -11 și 10 grade Celsius