Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 15 iunie 2022. Atmosferă frumoasă și plăcută, temperaturile vor atinge 29 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 15 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 14.06.2022, 16:46

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în zonele montane, în estul și în sudul țării, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 6...8 grade în depresiuni și 18...19 grade pe litoral. În special în zonele depresionare, în a doua parte a nopții, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar probabilitate redusă de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade, mai scăzută, spre 12 grade, în zona periurbană.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii iunie. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și izolat ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice nu vor avea variații semnificative.

Vremea pe litoral

Vremea va fi schimbătoare ca aspect, normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului când, vor mai fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 16 și 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 23 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Vremea 15 iunie 2022. Atmosferă frumoasă și plăcută, temperaturile vor atinge 29 de grade Celsius