Antena Meniu Search
x

Vremea 2 - 29 octombrie 2018. Meteorologii au modificat prognoza pentru a doua lună de toamnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 2 - 29 octombrie 2018.

Vremea 2 - 29 octombrie 2018
Vremea 2 - 29 octombrie 2018. Meteorologii au modificat prognoza pentru luna octombrie - Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 2 - 29 octombrie 2018.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993 - 2016.

Prognoza meteo 2 - 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi ușor mai coborâte în regiunile nord-vestice.

Pe acelaşi subiect

Precipitațiile vor fi în general deficitare în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 8 - 15 octombrie 2018

Vremea va fi, în general, frumoasă. Temperatura va avea în general valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu posibilitatea ca în jumătatea de vest să se situeze peste acestea.

Precipitațiile pot fi ușor deficitare în toate regiunile.

Prognoza meteo 15 - 22 octombrie

Temperatura aerului, în general, va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu posibilitatea de a fi mai ridicate în regiunile vestice, nordice și centrale.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul normelor climatologice în cea mai mare parte a țării, exceptând jumătatea de vest a teritoriului unde există posibilitatea ca regimul pluviometric să fie ușor deficitar.

Prognoza meteo 22 - 29 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul normelor climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric, în cea mai mare parte a țării, va fi apropiat de normele climatologice specifice perioadei, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 2 - 29 octombrie 2018. Meteorologii au modificat prognoza pentru a doua lună de toamnă