Antena Meniu Search
x

Vremea pe 2 septembrie. Meteorologii prognozează caniculă mai aspră ca în august

Vremea pe 2 septembrie va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo spune că în multe zone va fi semnalat disconfort termic în timpul zilei. Noaptea, în unele regiuni va ploua şi e risc de furtună. În Bucureşti vor fi 34 de grade.

Vremea pe 2 septembrie va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Prognoza meteo spune că în multe zone va fi semnalat disconfort termic în timpul zilei. Noaptea, în unele regiuni va ploua şi e risc de furtună. În Bucureşti vor fi 34 de grade.

NOAPTEA DE SÂMBĂTĂ SPRE DUMINICĂ: Va fi foarte cald în special pe litoral, iar în vest şi la munte, cerul va avea unele înnorări şi există condiţii să plouă izolat, cu descărcări electrice. Temperaturile vor porni de la 8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, până la 22 - 24 de grade.

Vremea 2 septembrie în ţară

Duminică, vremea va fi caniculară în sud, în Câmpia Română, dar şi în Câmpia de Vest. De asemenea, indicele de disconfort termic va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în Banat, Crişana, sudul şi estul Munteniei, sudul Olteniei, sudul Moldovei şi Dobrogea. Temperaturile maxime în timpul zilei vor urca de la 27 la 35 de grade Celsus.

Pe acelaşi subiect

Seara, dar mai ales noaptea, vor fi condiţii de ploaie, ba chiar de furtună în Banat, sudul Crişanei şi în vestul Olteniei, dar şi la munte. Vântul va avea intensificări de scurtă durată, care pot avea şi un aspect de vijelie în aceste zone. Vor fi intensificări ale vântului şi în sud-est, de asemenea, de sucrtă durată.

Noaptea, minimele vor fi între 8 grade în zonele despresionare din Carpaţii Orientali şi 21 - 22 de grade la mare, dar şi în dealurile de vest. Presiunea atmosferică la nivelul ţării este din nou în scădere.

ÎN BUCUREŞTI: Oraşul cunoaşte încă o zi de caniculă. Vremea se menţine călduroasă, iar după-amiaza indicele temperatură-umezeală atinge pragul de 80 de unităţi. Va fi cer variabil în Capitală, iar vântul va sufla slab şi moderat. Prognoza meteo estimează o temperatură maximă de 34 de grade şi o minimă de 18 - 20 de grade.

Harta de la ANM cu vremea pe 2 septembrie

LA MARE: Vremea va fi frumoasă în ultima zi din săptămână. Şi la mare, indicele de confort termic atinge pragul de 80 de unităţi. Cerul va fi variabil, iar noaptea mai mult senin. Ziua, vântul va avea unele intensificări de scurtă durată, în rest, va sufla slab şi moderat. Conform ANM, temperaturile zilei vor fi între 27 - 31 de grade Celsius, iar minimele între 20 - 22 de grade. Apa mării va avea valori de 24 - 26 de grade.

LA MUNTE: Duminică, există condiţii de ploaie în zonele de munte, în special seara şi noaptea. Precipitaţiile vor avea un caracter torenţial, iar vântul va avea intensificări temporare, chiar şi sub aspect de vijelie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Vremea » Vremea pe 2 septembrie. Meteorologii prognozează caniculă mai aspră ca în august