Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 20 august - 16 septembrie. Toamnă cu temperaturi de vară şi ploi puţine

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, perioada 20 august-16 septembrie. Potrivit specialiştilor, până la mijlocul lunii septembrie, temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale în această perioadă. Și cantitățile de apă vor fi deficitare în toată țara.

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 09:09

Vremea 20 august -16 septembrie. Toamnă cu temperaturi de vară şi ploi puţine - Shutterstock

Vremea 20-26 august 

Potrivit ANM, în săptămâna 20 – 26 august, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.î

Vremea 26 august-2 septembrie 

Articolul continuă după reclamă

În săptămâna 26 august – 2 septembrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Regimul pluviometric se va menține în general deficitar în majoritatea regiunilor și pe parcursul acestui interval.

Pe acelaşi subiect

Vremea 2 septembrie - 9 septembrie 

În săptămâna 2 – 9 septembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toată țara. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în toată țara.

Vremea 9 septembrie - 16 septembrie 

În săptămâna 9 – 16 septembrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în toate regiunile, a precizat ANM.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Declinul demografic se accentuează. Este necesară intervenţia statului pentru stimularea creşterii natalităţii?
Observator » Vremea » Vremea 20 august - 16 septembrie. Toamnă cu temperaturi de vară şi ploi puţine