Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 25 mai - 22 iunie 2020. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 25 mai - 22 iunie 2020. 

de Veronica Micu

la 24.05.2020 , 13:49

Prognoza meteo pentru următoarea lună: Vreme răcoroasă şi ploi Vremea 25 mai - 22 iunie 2020. Prognoza meteo pentru următoarele patru sătpămâni - Donescu Alexandru‎ / ROWeather via Facebook Meteoplus
  • Prognoza meteo pentru următoarea lună: Vreme răcoroasă şi ploi.
  • ANM a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit specialiștilor ANM, săptămâna viitoare vremea va fi răcoroasă şi va ploua în est, sud-est şi zona centrală a țării.

Vremea 25 mai – 1 iunie 2020

În săptămâna 25 mai – 1 iunie, valorile termice estimate pentru această săptămână vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Articolul continuă după reclamă

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sud-estice şi local în cele sudice şi centrale, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

Prognoza meteo 1 - 8 iunie 2020

În săptămâna 1 - 8 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice.

Vremea 8 - 15 iunie 2020

În săptămâna 8 - 15 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată ţara.

Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia regiunilor sudice şi sud-estice, unde local cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare.

Prognoza 15 - 22 iunie 2020

În săptămâna 15 - 22 iunie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Vremea » Vremea 25 mai - 22 iunie 2020. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni