Antena Meniu Search
x

Vremea 30 ianuarie - 25 februarie 2019. ANM a actualizat prognoza pentru ultima lună de iarnă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 30 ianuarie - 25 februarie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în ultima lună de iarnă. 

Prognoza meteo ANM pe patru săptămâni
Vremea 30 ianuarie - 25 februarie 2019. ANM a actualizat prognoza pentru ultima lună de iarnă - meteoromania.ro

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 30 ianuarie - 25 februarie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în ultima lună de iarnă. 

Potrivit meteorologilor ANM, în prima parte a intervalului, vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării. 

Prognoza meteo 30 ianuarie - 4 februarie 2019

Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în sud-estul teritoriului.

Pe acelaşi subiect

Regimul pluviometric va fi în general deficitar, mai pronunțat în sud-estul extrem al țării, în regiunile nordice și în zona Carpaților Occidentali. Excepție vor face regiunile central-sudice, unde cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare.

Vremea 4 - 11 februarie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în regiunile centrale și local în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în sud-vestul țării, iar în nordul teritoriului acestea vor fi local deficitare. În restul teritoriului regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Prognoza meteo 11 - 18 februarie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice intervalului în regiunile sudice, centrale și nord-vestice, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi apropiate ce cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 18 - 25 februarie 2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei, posibil ușor mai ridicate sud-vestul extrem al țării.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel specific pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent în extremitatea sudică a țării, potrivit ANM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 30 ianuarie - 25 februarie 2019. ANM a actualizat prognoza pentru ultima lună de iarnă