Antena Meniu Search
x

Vremea 7 iunie 2021. Vara își intră în drepturi. Temperaturi maxime de 28 de grade Celsius, însă nu scăpăm de ploi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 7 iunie 2021. Se anunță o vreme normală sub aspect termic, cu perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 06.06.2021, 15:54

prognoza meteo 7 iunie
Vremea, luni, 7 iunie 2021 - Shutterstock

În noaptea de duminică spre luni cerul va deveni variabil și doar în primele ore, vor fi înnorări temporare și izolat averse slabe, cu precădere în regiunile sudice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 6 și 16 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vremea luni 7 iunie 2021

Vremea va fi normală sub aspect termic în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice, local în zonele de deal și de munte, pe arii restrânse în sudul, centrul și estul teritoriului și posibil izolat în rest. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 23 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

Vremea pe litoral

Vremea va fi relativ normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul după-amiezii, când vor fi posibile averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime vor fi de 16... 17 grade.Temperatura apei mării va fi de 17...19.

Vremea la munte

Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, însă mai ales după-amiaza și seara, instabilitatea atmosferică se va manifesta local, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali, prin înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 7 iunie 2021. Vara își intră în drepturi. Temperaturi maxime de 28 de grade Celsius, însă nu scăpăm de ploi