Antena Meniu Search
x

Vin ninsorile. Un val de aer polar se întreaptă către România, scădere bruscă a temperaturilor (Video)

Vremea se va schimba brusc în scurt timp, un val de aer rece va ajunge pe teritoriul ţării noastre, iar temperaturile vor fi foarte scăzute. De asemenea, precipitaţiile vor acoperi mare parte din ţară, iar ceaţa va persista în continuare în unele zone ale ţării.

Vremea se va schimba brusc în scurt timp, un val de aer rece va ajunge pe teritoriul ţării noastre, iar temperaturile vor fi foarte scăzute.

De asemenea, precipitaţiile vor acoperi mare parte din ţară, iar ceaţa va persista în continuare în unele zone ale ţării.

"Vorbim într-adevăr de o schimbare în aspectul vremii, astfel că au apărut precipitațiile, ploile în general slab cantitativ, dar în mare parte din țară. Și în acelați timp de o scădere a valorilor termice, ce a fost resimțită pe parcursul zilei de ieri. Mâine vorbim de vreme în general închisă, în mare parte din țară, de ploi ce vor apărea în jumătatea de vest a țării, izolat pot fi și mai însemnate cantitativ. Temperaturi ușor mai scăzute, chiar și decât astăzi . Temperaturile maxime la amiază vor fi de 13 maxim 14 grade celsius. În nordul Moldovei, în estul Transilvaniei, în dealurile vestice și cel mult 18-19 grade în partea de sud a țării", a declarat Alina Şerban, meteorolog de serviciu.

Pe acelaşi subiect

Potrivit prognizei, în aceste zile ne putem aștepta la precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în zona montană foarte înaltă. La altitudini de peste 2000 de metri.

Despre valul de aer polar, sunt semnale că ar apărea de la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri.

O masă de aer rece se va deplasa spre România şi va determina scăderea semnificativă a valorilor termice şi apariţia semnificativă a precipitaţiilor de lapoviţă şi ninsoare în mare parte a zonelor montane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vin ninsorile. Un val de aer polar se întreaptă către România, scădere bruscă a temperaturilor (Video)