Antena Meniu Search
x

Diana Şoşoacă va candida pentru Primăria Capitalei. Cererea a fost aprobată de BEC, după ce iniţial a fost respinsă

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a decis admiterea candidaturii preşedintei a partidul S.O.S. România Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei, după ce a depus, marţi, liste suplimentare de susţinători pentru candidatura ei.

de Redactia Observator

la 01.05.2024, 11:33

Diana Şoşoacă va candida pentru Primăria Capitalei. Cererea a fost aprobată de BEC, după ce iniţial a fost respinsă
Diana Şoşoacă va candida pentru Primăria Capitalei. Cererea a fost aprobată de BEC, după ce iniţial a fost respinsă - Hepta

Având în vedere candidatura propusă pentru funcţia de primar general al Municipiului Bucureşti de către Partidul S.O.S.

"Răsturnare de situația. Mi s-a admis candidatura la Primăria Municipiului București. Să facem curățenie în Capitală”, a scris pe Facebook Diana Șoșoacă.

Potrivit Biroul Electoral de Circumscripție 42 București, partidul SOS a depus marți liste semnături de semnături pentru susținerea candidaturii Dianei Iovanovici Șoșoacă la funcția de primar al Capitalei. 

Iniţial cererea de candidatură a fost respinsă

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti decisese, duminică, să respingă candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei, deoarece a găsit probleme multiple la listele de semnături depuse de Diana Şoşoacă. Aceasta a acuzat că respingerea candidaturii ei este din ordinul dat de liderul PSD Marcel Ciolacu şi că Primăria Generală a Municipiului Bucureşti este cea mai coruptă instituţie din România.

Şoşoacă a acuzat atunci că respingerea candidaturii ei este din ordinul dat de liderul PSD Marcel Ciolacu şi că Primăria Generală a Municipiului Bucureşti este cea mai coruptă instituţie din România. Ea a mai precizat atunci că nu a anunţat niciodată public că va candida şa şefia PMB, însă Marcel Ciolacu nu ştie decât „să dea telefoane ca să îşi manifeste hegemonia”. Aceasta a mai explicat că a depus peste 19.000 de semnături, „nu au vrut să îmi dea procesul verbal pentru semnături, şi acum am auzit din presă că mi-au respins candidatura”. Aceasta a adăugat că „toţi ceilalţi candidaţi sunt speriaţi pentru că eu iau voturi de la fiecare candidat”. Preşedinta partidului S.O.S. România a adăugat că „toţi ceilalţi candidaţi sunt speriaţi pentru că eu iau voturi de la fiecare candidat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Alegeri locale 2024 » Diana Şoşoacă va candida pentru Primăria Capitalei. Cererea a fost aprobată de BEC, după ce iniţial a fost respinsă