Antena Meniu Search
x

Un bărbat a amenințat că se aruncă în aer, la Consulatul Iranului din Paris

Autoritățile franceze au reținut un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la Consulatul Iranului din Paris. Potrivit primelor rapoarte ale poliţiei, individul a fost văzut în jurul orei 11 dimineața intrând în consulat, purtând ceea ce părea, inițial, a fi o grenadă și o vestă explozivă. Autorităţile au izolat perimetrul din spatele clădirii, care se află foarte aproape de Turnul Eiffel, și au cerut oamenilor să evite zona. De aemenea, transportul a fost întrerupt pe o linie de metrou din apropiere din motive de securitate. Martorii spun că bărbatul a pus steaguri pe podeaua consulatului și a spus că vrea să răzbune moartea fratelui său.

de Redactia Observator

la 19.04.2024, 18:13

Vezi și

UPDATE: Poliția a arestat bărbatul care a intrat în Consulatul Iranului din Paris și a amenințat că se aruncă în aer. Din primele informații, nu au fost găsiți explozibili asupra sa.

Poliţia a arestat vineri un bărbat care ameninţase că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris, transmit Reuters şi AFP. O sursă din poliţie a declarat că bărbatul fusese văzut în jurul orei locale 11:00 (09:00 GMT) intrând în consulat şi având asupra sa ceea ce părea a fi o grenadă sau o vestă cu explozibil.

''Bărbatul a ieşit din consulat şi este controlat de BRI'' (o unitate de elită a poliţiei franceze). Are loc o verificare a locului'', a precizat o sursă din poliţie. Poliţia a creat un perimetru de securitate în jurul consulatului, care se află în arondismentul XVI din Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un bărbat a amenințat că se aruncă în aer, la Consulatul Iranului din Paris