Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 73 de ani din Timişoara s-a aruncat de la etajul 9. Înainte, i-a spus unei vecine "La mulţi ani!" şi şi-a luat rămas bun

Un bărbat de 73 de ani din Timişoara s-a aruncat de la etajul 9, din blocul în care locuia. Ar fi suferit cumplit după moartea soţiei sale, răpusă de un AVC în urmă cu trei ani. 

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 12:56

Vezi și

Potrivit mai multor surse, bărbatul îşi pierduse soţia în urmă cu trei ani din cauza unui AVC. Suferinţa nu l-ar fi lăsat să-şi continue bătrâneţea, iar singurătatea şi dorul l-ar fi doborât. Mai mult, mâine, bărbatul urma să fie operat de hernie şi s-ar fi temut de procedură. 

Gândurile negre ar fi pus stăpânire în cele din urmă pe el, spun vecinii. Înainte de tragedie mersese la o vecină să îi ureze "La mulţi ani", dar şi rămas bun. Femeia s-ar fi speriat de gestul său şi a sunat la 112, însă nu a mai reuşit să-l oprească. 

Un bărbat de 73 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc 

În jurul orei 10 dimineaţa, poliţiştii secţiei 1 Urbană au fost sesizaţi de femeie, care anunţa că bărbatul în vârstă de 73 de ani are intenția de a se arunca de la etaj dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii s-au deplasat de urgență la fața locului, dar nu au mai putut face nimic. Bătrânul s-ar fi aruncat în gol de pe casa scării dintre etajele 9 și 10.

Din nefericire, a rezultat decesul acestuia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 73 de ani din Timişoara s-a aruncat de la etajul 9. Înainte, i-a spus unei vecine "La mulţi ani!" şi şi-a luat rămas bun