Antena Meniu Search
x

Video Tragedie pe litoral, în Duminica Floriilor. Valurile au adus la mal trupul neînsufleţit al unui bărbat de 50 de ani

Duminica floriilor s-a încheiat cu o tragedie la malul mării. S-a dat alerta pe litoral, în staţiunea Mamaia, după ce valurile au adus la mal trupul neînsufleţit al unui bărbat de 50 de ani. Profitând de vremea frumoasă şi de temperaturile ridicate, turistul s-ar fi aventurat în apele învolburate. Tragedia s-ar fi petrecut după ce salvamarii şi-au încheiat programul.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 08:32

Vezi și

Bărbatul a intrat în mare, însă nu a rezistat decât câteva minute. Curenţii l-au tras aproape instant în larg. Trupul neînsufleţit a fost zărit de mai mulţi turişti în zona digului. Imediat s-a dat alarma. Mai multe echipaje au sosit la faţa locului. Deşi medicii l-au resuscitat minute în şir, eforturile au fost în zadar.

Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea: Au extras victima, un bărbat de aproximativ 50 de ani şi l-au adus pe nisip. Acolo unde, din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ. 

Gabriel Culea, şeful salvamarilor: Persoana a fost găsită în afara orelor de program. Anul acesta ne-am confruntat cu mai multe cazuri. Este o zonă foarte periculoasă, alunecoasă. Atunci când eşti singur poţi aluneca, te poţi lovi la cap, devii inconştient, cazi în apă şi te îneci. 

Malul mării atrage turiştii ca un magnet în acestă perioadă

Deşi vremea frumoasă de la malul mării atrage turiştii ca un magnet în acestă perioadă, salvamarii atrag atenţia asupra pericolelor ascunse. 

Gabriel Culea, şeful salvamarilor: Vremea, după cum ştiţi a fost, în anumite perioade, tentantă, să spunem aşa, pentru cei care doresc să intre la îmbăiere. Apa este un mediu periculos. Trebuie să asculte mereu de sfaturile salvamarului. Întotdeauna când vor să facă îmbăiere, să fie într-o zonă în care este supravegheată de serviciul salvamare. 

Poliţiştii încearcă acum să afle identitatea persoanei înecate. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Tragedie pe litoral, în Duminica Floriilor. Valurile au adus la mal trupul neînsufleţit al unui bărbat de 50 de ani