Antena Meniu Search
x

Video Ierusalimul, mai gol ca niciodată în Săptămâna Patimilor. Atmosfera de război şi-a pus amprenta, iar Poliţia a instaurat reguli stricte

E Săptămâna Patimilor, cea în care Iisus Hristos a luat asupra sa toate păcatele omenirii... şi ne-a mântuit pe toţi. In toate bisericile se cânta deniile, iar în Ţara Sfântă... credincioşii se pregătesc pentru Joia Mare. O călătorie pe care o începem împreună astăzi la Observator, alături de Mădălina Iacob şi Gabriel Crişan, care au ajuns deja la Ierusalim.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.05.2024, 21:19

Vezi și

Mai gol ca niciodată, aşa pare Ierusalimul acum. Dacă înainte, în această perioadă, nu aveai loc să arunci un ac, acum străzile cetăţii mi se par goale. Poate chiar mai pustiu decât în perioada imediat după pandemie.

Comercianţii din zonă spun că turiştii sunt din ce în ce mai puţini. E clar că se simte starea de război. Poliţia spune că regulile vor fi mult mai dure în acest: doar 4.000 de credincioşi vor avea voie să participe la ceremonia din Sâmbăta Mare, din curtea bisericii Sfântului Mormânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ierusalimul, mai gol ca niciodată în Săptămâna Patimilor. Atmosfera de război şi-a pus amprenta, iar Poliţia a instaurat reguli stricte