Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a încercat să dea o spargere într-un magazin pentru două cafele şi un teanc de ciocolate: "Atâta tam-tam, a dat de pământ cu patru femei"

Scene desprinse parcă din filme într-un supermarket din centrul oraşului Baia Sprie, judeţul Maramureş. Un individ şi-a riscat libertatea, pentru doar câteva produse alimentare, iar apoi a încercat să se facă nevăzut.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 08:07

Vezi și

Bărbatul ar fi ascuns alimentele în haine, iar în momentul în care a vrut să iasă din magazin, alarmele antifurt s-au declanşat. Imediat, câteva angajate ale supermarketului, dar şi un client, au încercat să-l imobilizeze pe individ, însă nu înainte de a fi trântite la pământ. 

Reporter: Dar ce a furat, ciocolată?

Martor: Două cafele şi un teanc de ciocolate, dar nu înţeleg de ce a făcut atâta tam-tam pentru astea, adică a dat de pământ cu patru femei. Noroc că a sărit un client, un domn, aici lângă colege.

Bărbatul a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie pentru audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Un bărbat a încercat să dea o spargere într-un magazin pentru două cafele şi un teanc de ciocolate: "Atâta tam-tam, a dat de pământ cu patru femei"