Antena Meniu Search
x

Video Momentul sfâşietor când un căţeluş este abandonat de stăpânul său. Confuz, animalul începe să alerge disperat după maşină

Moment sfâşietor surprins de camerele de supraveghere. Un căţeluş este abandonat de stăpânul său. Bulversat, şocat, speriat, confuz, animalul începe să urmărească cu disperare autoturismul în care se aflau oamenii săi.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 17:45

Vezi și

Incidentul a avut loc pe terenul unui parc de case mobile din California. Priscilla Garvey, asistentul manager al Country Living Mobile Home Park din Fresno, recunoaşte că a fost extrem de mişcată când l-a văzut pe patruped abandonat fără milă.

Descurajat, cățelușul din rasa ciobănesc german, pe care Garvey l-a numit „Ursul”, a urmărit vehiculul până când nu a mai putut. Când nu a mai văzut maşina,, cățelușul, şi mai confuz, s-a plimbat și apoi s-a așezat în mijlocul drumului.

Abandonat de stăpân, aleargă disperat să-l prindă

„Am fost foarte tristă că există cineva care ar putea abandona un cățel. Era atât de energic și atât de dulce încât mi-a frânt inima că o personană ar putea pur și simplu să ducă acest cățeluș undeva și să plece.”

Femeia a ieșit din biroul ei și a adus cățelul înăuntru înainte de a suna Fresno Animal Center pentru a ridica câinele. Atât ea, cât și șeful ei s-au gândit pentru scurt timp să ducă cățelul acasă, dar în cele din urmă au decis să nu facă acest lucru. În timp ce unii dintre rezidenții unității și-au exprimat interesul în păstrarea câinelui, este posibil ca animalul să depășească restricțiile de greutate ale unității.

Ulterior, un ofițer a ridicat cățelul, care este acum disponibil pentru adopție, scrie The Independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Momentul sfâşietor când un căţeluş este abandonat de stăpânul său. Confuz, animalul începe să alerge disperat după maşină