Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul salvării algerianului ţinut ostatic 27 de ani într-o groapă cu paie în grajdul vecinului. Mama lui a murit fără să afle adevărul

Un bărbat din Algeria, care a dispărut în urmă cu aproape 30 de ani, a fost găsit în viaţă, la nici 200 de metri de familia care l-a căutat şi-n gaură de şarpe. Bărbatul a dispărut când avea 17 ani şi în tot acest timp a fost ţinut captiv de vecinul său într-o groapă săpată sub un ţarc pentru animale. 

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 08:13

Sunt primele imagini cu Omar Bin Omran după 28 de ani. Când a dispărut, era un tânăr zvelt şi ochii lui erau plini de viaţă, acum se uită cu teamă la toţi cei din jurul lui. 

Fratele răpitorului a dezvălui adevărul

Poliţia algeriană l-a găsit închis sub grajdul vecinului său, sub o trapă pe care erau puse mai mulţi baloţi de paie. Nimeni nu mai credea că e în viaţă. Pentru că nu l-au găsit, după luni de căutări, familia a crezut că a fost ucis în războiul civil, care a măcinat ţara în anii '90. În urmă cu câţiva ani a murit şi mama lui fără să ştie ce s-a întâmplat cu fiul ei. Salvarea lui Omar a venit chiar de fratele răpitorului, care a anunţat pe reţelele sociale că acesta este în viaţă. 

Vezi și

Bărbatul, care l-a răpit, lucra ca funcţionar public şi locuia singur. Presa algeriană spune că acesta a fost văzut de multe ori cumpărând mâncare cât pentru două persoane. A fost arestat şi urmează să fie judecat. Motivul pentru care l-a răpit pe Omar rămâne însă un mister. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Filmul salvării algerianului ţinut ostatic 27 de ani într-o groapă cu paie în grajdul vecinului. Mama lui a murit fără să afle adevărul