Antena Meniu Search
x

Foto Badanta româncă din Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, condamnată la 23 de ani de închisoare. Dana l-a strangulat cu bandă adezivă

Badanta româncă ce l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă a fost condamnată la 23 de ani de închisoare. Crima odioasă a avut loc în 2020, atunci când Dana Mihaela Nicoleta Chiţă l-a legat de mâini şi de picioare pe italianul de 89 de ani şi l-a strangulat cu bandă adezivă.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 12:39

Badanta româncă din Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, condamnată la 23 de ani de închisoare. Dana l-a strangulat cu bandă adezivă
Badanta româncă din Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, condamnată la 23 de ani de închisoare. Dana l-a strangulat cu bandă adezivă

El ar fi angajat-o ca îngrijitoare, promițându-i, de asemenea, să se căsătorească cu ea și să-i lase totul moștenire, dar ea l-ar fi ucis cu brutalitate. Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, a fost strangulat cu bandă adezivă şi legat de mâini şi de picioare.

Bătrânul îi promisese că o ia de soţie

Astăzi, la trei ani de la crimă, prima secție a Curții de Casație a respins recursul: sentința de 23 de ani de închisoare pentru românca Dana Mihaela, în vârstă de 26 de ani, găsită vinovată de crimă, a devenit definitivă.

Articolul continuă după reclamă

În noaptea dintre 11 şi 12 iulie 2020, Dana Mihaela l-a strangulat pe bătrân în locuinţa sa, i-a furat banii şi maşina şi a fugit, scrie rainews.it.

Femeia, care fusese angajată de bătrân ca îngrijitoare, a fost arestată la 20 noiembrie 2020, la câteva luni după crimă. Bătrânul nu numai că o angajase ca îngrijitoare, dar îi promisese că se va căsători cu ea și îi va lăsa moștenire.

Poliţiştii au rezolvat cazul după ce au găsit maşina bătrânului. După ce a furat-o, Dana Mihaela a vândut maşina unui infractor care ar fi trebuit să o dezmembreze, dar care, în schimb, a decis să o păstreze pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Stiri externe » Badanta româncă din Italia care l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă, condamnată la 23 de ani de închisoare. Dana l-a strangulat cu bandă adezivă