Antena Meniu Search
x

O menajeră din Thailanda a devenit milionară peste noapte. Franţuzoaica pentru care lucra i-a lăsat toată averea, apoi s-a sinucis

O menajeră din Thailanda a devenit milionară peste noapte, după ce franţuzoaica pentru care lucra s-a sinucis şi i-a lăsat toată averea. Cadavrul a fost găsit de un angajat, lângă piscina vilei în care locuia. Lângă trupul neînsufleţit a mai fost găsit un pahar de vodcă și o armă din care lipsea un cartuș. Cu puțin timp înainte de moartea sa, femeia și-a scris testamentul. Thailandeza este moştenitoarea a două vile, bani, mașini, inele și bijuterii cu diamante, în valoare de 2,5 milioane de euro.

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 09:08

Vezi și

Poliția confirmă că o antreprenoare franceză a lăsat o moștenire de 100 de milioane de bahti unei menajere, apoi s-a sinucis. Oamenii legii au exclus ipoteza unei crime, iar cadavrul femeii a fost trimis pentru autopsie.

Catherine D., în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis în vila sa din districtul Mae Nam. Potrivit presei de la locale, franţuzoaica suferea de o boală incurabilă. Iar luni, 29 aprilie, cadavrul ei a fost găsit pe marginea piscinei vilei în care locuia, alături de un pahar de vodcă, un pachet de țigări și o armă din care lipsea un cartuș. Cu puţin timp înainte de a recurge la gestul inexplicabil, milionara şi-a refăcut testamentul şi i-a lăsat întreaga avere menajerei sale, potrivit news.ch7.com.

Nutwalai Phupongta, în vârstă de 49 de ani, a lucrat pentru Catherine timp de 17 ani. Peste noapte, femeia a moştenit două vile, bani, mașini, inele și bijuterii cu diamante, în valoare de 2,5 milioane de euro. Singura cerinţă lăsată de fosta sa angajatoare a fost să aibă grijă, în continuare, de cele trei pisici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Mapamond » O menajeră din Thailanda a devenit milionară peste noapte. Franţuzoaica pentru care lucra i-a lăsat toată averea, apoi s-a sinucis