Antena Meniu Search
x

O româncă de 47 de ani, găsită moartă în casă de rudele venite să petreacă Paştele împreună. Gabriela nu a mai avut nicio şansă

Abia aştepta să petreacă Paştele împreună cu cei dragi veniţi în vizită, dar pentru Gabriela avea să fie ultimele clipe de viaţă. Românca, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită fără viaţă chiar de rudele sale, în Săptămâna Mare.

de Redactia Observator

la 03.05.2024, 17:09

O româncă de 47 de ani, găsită moartă în casă de rudele venite să petreacă Paştele împreună. Gabriela nu a mai avut nicio şansă

Femeia locuia în casa sa din Borgo Capanne, micul cătun Granaglione din Alto Reno Terme, împreună cu fiica sa adultă. Potrivit unei reconstituiri inițiale, decesul femeii a fost cauzat de vaporii de monoxid de carbon eliberați de un aragaz pe gaz probabil defect.

A murit în Săptămâna Mare

Victima nu era singură acasă la momentul morții. Alături de ea, s-au aflat și câteva rude, care locuiesc în Grecia şi care au ajuns în ultimele zile în Italia pentru a sărbători Paștele Ortodox împreună cu Gabriela.

Oaspeții se instalaseră în diferitele dormitoare, în timp ce femeia se mutase temporar într-o cameră auxiliară unde, din păcate, s-a produs tragedia. Este posibil ca, după scăderea temperaturilor din ultima săptămână, victima să fi decis să pornească aragazul pentru a încălzi camera.

Gabriela a murit noaptea şi nimeni nu şi-a dat seama de nimic. Deşi salvatorii au încercat să o resusciteze, pentru româncă nu s-a mai putut face nimic.

Gabriela locuia de mult în această parte a Apeninilor : oamenii care au avut ocazia să o cunoască își amintesc de ea ca fiind o femeie extrem de activă și foarte creativă, calitatea din urmă i-a permis să desfășoare meserii foarte diferite. De-a lungul anilor, fusese angajată atât ca bucătar, cât și ca chelneriță și apoi a decis să-și înceapă propria afacere. În trecut, a colaborat și cu localul Pro Loco pentru organizarea de petreceri și prânzuri sociale. Gabriela este descrisă de toată lumea ca o persoană rezervată și generoasă, a cărei moarte lasă un gol imens în mica comunitate din Borgo Capanne, scrie ilrestodelcarlino.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O româncă de 47 de ani, găsită moartă în casă de rudele venite să petreacă Paştele împreună. Gabriela nu a mai avut nicio şansă