Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Italian de 78 de ani, sedus şi abandonat de o româncă din Gorj. I-a trimis aproape un milion de euro, după ce tânăra i-a promis că îl ia de soţ

O femeie din Gorj a reuşit performanţa să păcălească un italian de 78 de ani să îi trimită aproape un milion de euro. Femeia care a lucrat în Italia ca dansatoare le bară i-a promis pensionarului că îl ia de soţ, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Tânăra a fost condamnată la cinci ani pentru înşelătorie, iar presa din Italia a venit în România să o cunoască, însă întâlnirea nu a decurs ca la carte.

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 18:09

Jurnaliştii italieni au vrut să vorbeasă cu românca, doar că nu au fost întâmpinaţi prea bine. Femeia l-a bătut cu geanta pe unul dintre ei.  

L-a înşelat cu un milion de euro

Româncă-jurnalist: Dacă mă mai atingi o dată, îţi sparg capul! Înţelegi?

Vezi și

- Tu eşti cea care mă atinge. Mă doare! 

Pe acelaşi subiect

Înteaga scenă a fost prezentată aseară la un post de televiziune italian. Jurnalistul nu a depus plângere, dar după ce imaginile au ajuns în spaţiul public, poliţia din Târgu Jiu a anunţat că s-a autosesizat. 

Femeia, dansatoare la bară în Italia, a fost condamantă anul trecut la cinci ani de închisoare pentru înşelăciune. Instanţa a mai stabilit şi daune materiale în valoare de peste 670.000 de euro. 

Românca i-ar fi promis italianului de 78 de ani, că se vor căsători și vor întemeia o familie, dar după ce l-a convins să-i vireze sume importante de bani, nu i-a mai răspuns la telefon. Femeia cu 42 mai tânără decât bărbatul a făcut recurs, iar o decizie ar putea fi pronunţată luna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Italian de 78 de ani, sedus şi abandonat de o româncă din Gorj. I-a trimis aproape un milion de euro, după ce tânăra i-a promis că îl ia de soţ