Antena Meniu Search
x

Soldaţii ruşi „s-au deconspirat” după ce le-au trimis mai multe mesaje pe Tinder unor femei din Ucraina

În plin război, dar plini de dragoste. Soldaţii ruşi au „bombardat” pe Tinder mai multe femei din Ucraina, cu diverse mesaje de dragoste, chiar în cursul zilei de ieri când le invadau ţara.

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 14:00

Tinere aflate în Harkov au fost asaltate de o serie de mesaje din partea bărbaţilor în uniformă. Andrei, Alexander, Gregory, Michail au fost printre soldaţii interesaţi de frumoasele din Ucraina. Cel mai probabil aceştia vor fi şi muştruluiţi de comandaţii Armatei Roşii, după ce şi-au „deconspirat” poziţia trimiţând imagini cu ei în uniforme în mesajele de flirt.

S-au dat de gol pe Tinder

Practic, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările de locaţie în Harkov, după ce o prietenă mi-a spus că sunt militari ruşi peste tot pe Tinder. Și nu mi-a venit să cred ochilor când au i-am văzut încercând să pară şi duri și cool. Un tip musculos s-a pozat încercând să arate sexy în pat, pozând cu pistolul. Altul era în echipamentul de luptă rusesc, iar alții doar s-au arătat în veste strâmte cu dungi. Nu am găsit niciunul dintre ei atrăgător și nu m-aș gândi niciodată să mă culc cu inamicul. Am glisat automat spre stânga pentru a le respinge, dar au fost atât de multe încât am devenit curioasă și am făcut un schimb de mesaje. Mi se pare amuzant şi, în acelaşi timp, înfricoşător”, a declarat Dasha Synelnikova.

Femeia a spus că a schimbat mesaje cu un soldat rus pe nume Andrei, în vârstă de 31 de ani, care apărea într-o poză îmbrăcat în ţinută completă de luptă şi ţinând în mâini un Kalaşnikov.

Pe acelaşi subiect

Dasha: „Unde ești? Ești în Harkov?

Andrei: „Nu sunt în Harkov, dar sunt aproape - 80 km.”

Dasha: „Ai vreun plan să ne vizitezi?”

Andrei: „Aș veni cu plăcere, dar rușii nu au fost bineveniți în Ucraina din 2014 [când forțele pro ruse au capturat Donbasul și au anexat Crimeea].

Dasha: „Ce faci?”

Andrei: „M-am născut în Belgorod și am fost inginer înainte de 2014 și am vizitat destul de mult Harkov și mi-a plăcut atât de mult acolo încât am vrut să-mi cumpăr un apartament. Îmi place să călătoresc în Asia, în special în Thailanda. Dar acum este o perioadă dificilă. Am vrut să călătoresc în Europa, dar să obțin o viză este dificil pentru că nimănui nu-i place Rusia în acest moment”.

Când Dasha a întrebat direct dacă Andrei este un soldat rus, el a răspuns cu un „gif” al starului de la Hollywood Jim Carrey: „Oops!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Soldaţii ruşi „s-au deconspirat” după ce le-au trimis mai multe mesaje pe Tinder unor femei din Ucraina