Antena Meniu Search
x

Kylian Mbappe, lăsat în urmă de autocarul PSG după înfrângerea din Liga Campionilor. De ce a fost reținut la stadion

Kylian Mbappe ar fi fost lăsat în urmă de autobuzul echipei Paris Saint-Germain după înfrângerea din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund în Germania, conform presei franceze. Francezul a fost reținut la stadion, în urma unui test doping.

de Redactia Observator

la 02.05.2024, 16:49

Kylian Mbappe
Kylian Mbappe - Profimedia

În prima manșă a confruntării din semifinale, PSG a fost învinsă de Dortmund, golul lui Niclas Fullkrug din prima repriză asigurând o victoria echipei germane. În ciuda eforturilor parizienilor în a doua repriză, aceștia nu au reușit să străpungă apărarea lui Dortmund, Mbappe și compania urmând să înceapă cu un handicap de un gol meciul returl de pe teren propriu.

Mbappe, blocat pe stadion

După meci, Mbappe a fost blocat pe stadionul Signal Iduna Park, restul coechipierilor săi plecând spre aeroport. Potrivit Le Parisien, atacantul s-a prezentat la un test antidoping aleatoriu, ceea ce a întârziat plecarea sa de pe stadion. Cu toate acestea, el s-a reunit ulterior cu coechipierii săi la aeroport pentru drumul de întoarcere la Paris.

Mbappe a avut mai multe ocazii împotriva lui Dortmund, cea mai mare fiind un șut în bară. Cu toate acestea, antrenorul francezilor, Luis Enrique, rămâne optimist că echipa sa poate întoarce rezultatul în meciul decisiv care se va juca la Paris săptămâna viitoare.

"În ultimele două runde, ei au avut meciul de acasă ca al doilea meci, în timp ce pentru noi a fost invers", a spus el. "Acum este un scenariu diferit și nou, vom avea publicul de partea noastră în a doua etapă. Mi-ar fi plăcut să ne creăm ocaziile pe care ni le-am creat, dar trebuie să fii eficient pentru a marca. Vom vedea ce versiune vom arăta la Paris".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Kylian Mbappe, lăsat în urmă de autocarul PSG după înfrângerea din Liga Campionilor. De ce a fost reținut la stadion