Antena Meniu Search
x

Legendarul Pelé își va petrece Crăciunul în spital. Are o formă gravă de cancer și necesită "îngrijire atentă"

Legendarul Pelé va rămâne internat în spital de Crăciun. Fostul mare fotbalist se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar medicii au decis că este mai bine să stea sub supravegherea lor, chiar și de sărbători. Vestea a fost dată de fiicele fostului atacant brazilian, care au transmis că acesta necesită ”o îngrijire mai atentă”.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 07:41

Legendarul Pele își va petrece Crăciunul în spital. Are o formă gravă de cancer și necesită "îngrijire atentă"
Legendarul Pele își va petrece Crăciunul în spital. Are o formă gravă de cancer și necesită "îngrijire atentă" - Shutterstock, Instagram

Legenda fotbalului mondial, Pelé va petrece Crăciunul în spital, conform anunţului făcut miercuri, pe Instagram, de către fiicele sale, dar şi buletinului medical dat publicităţii, în aceeaşi zi, de medicii de la Spitalul Albert Einstein.

Care este starea de sănătate a legendarului Pelé

Starea de sănătate a lui Pelé este îngrijorătoare. Potrivit buletinului medical, cancerul lui Pelé progresează şi fostul fotbalist necesită “o îngrijire mai atentă pentru a trata insuficenţa renală şi cea cardiacă”, relatează News.ro

Pacientul este internat într-un salon normal, unde primeşte toate îngrijirile necesare, iar decizia medicilor a fost aceea de a-l ţine internat pe legendarul fotbalist pentru încă o perioadă, neprecizată.

Şi două dintre fiicele fostului fotbalist, Kely Nascimento şi Flavia Arantes, au anunţat pe conturile lor din social-media că Pelé va rămâne internat pe perioada Crăciunului: „Crăciunul nostru acasă a picat! Am decis împreună cu medicii că, din diverse motive, este mai bine să rămânem în spital, alături de această a doua familie a noastră, echipa spitalului Albert Einstein”, au scris Kely şi Flavia. Pele (82 de ani) a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, în ziua de 29 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Legendarul Pelé își va petrece Crăciunul în spital. Are o formă gravă de cancer și necesită "îngrijire atentă"