Antena Meniu Search
x

(P) Iustin Paraschiv: Sumele atrase în 2023 ne vor ajuta să integrăm mai bine tehnologiile bazate pe energia verde

Omul de afaceri Iustin Paraschiv, deținătorul organizației Carmistin își accelerează investițiile pentru dezvoltarea durabilă a liniilor de business, prin accesarea unor noi finanțări. Fondurile obținute sunt direcționate către mai multe divizii, inclusiv către noile proiecte ce au ca scop folosirea energiei regenerabile.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 12:46

Iustin Paraschiv

Sumele atrase în 2023 ne vor ajuta să integrăm mai bine tehnologiile bazate pe energia verde”, declară antreprenorul Iustin Paraschiv. Prin integrarea tehnologiilor moderne bazate pe energie verde, Carmistin susține tranziția către un viitor verde și curat, făcând totodată, pași însemnați către obținerea unei autonomii energetice.

Având în vedere criza energetică din prezent și a efectelor sale generate la nivel economic, decizia lui Iustin Paraschiv de a investi în inovații tehnologice bazate pe energia verde reprezintă de fapt soluția de adaptare și dezvoltare pe termen lung a organizației.

Iustin Paraschiv, Carmistin: Se vor aloca sume importante pentru noile proiecte care vizează folosirea energiei verzi

Investițiile în energia verde se dovedesc a fi o direcție de dezvoltare de succes, ele deschizând noi premise de creștere sustenabilă a afacerilor, indiferent de sectorul în care organizațiile activează.

În sectorul agribusiness, integrarea inovației sustenabile va genera efecte pozitive asupra performanței operaționale ale companiilor, fiind obținute totodată avantaje din perspectivă socială și de mediu.

De această părere este și omul de afaceri Iustin Paraschiv care a demarat încă din anul 2022 investiții curajoase și puternic ancorate într-un context economic marcat de incertitudine.

Un pas important făcut de Iustin Paraschiv în direcția dezvoltării sustenabile a organizației sale a fost investiția în centrale fotovoltaice pentru 18 locații de producție ale grupului. Această acțiune strategică a antreprenorului va oferi multiple avantaje pentru Carmistin, cele mai importante fiind:

  • Obținerea unei autonomii energetice, organizația reușind să depășească cu succes provocările generate de noul context economic;
  • Reducerea amprentei de carbon;
  • Eficientizarea unor procese operaționale și creșterea capacității de producție.

În anul 2023, omul de afaceri Iustin Paraschiv își continuă strategia de dezvoltare durabilă, prin accesarea unor noi finanțări. Acesta a decis să aloce fonduri substanțiale pentru integrarea eficientă și sigură a tehnologiilor bazate pe energia verde în întreaga activitate operațională a organizației Carmistin.

Mai mult decât atât, pe lista priorităților sale se regăsește implicarea activă în reabilitarea fostelor zone miniere. Concret, acesta a decis instalarea unor panouri solare în zonele unde se regăsesc anumite locații ale sale. Această acțiune a lui Iustin Paraschiv va avea ca rezultat o dezvoltare echilibrată a regiunilor, deschizând numeroase perspective de valorificare a potențialului lor în viitor.

Însă, fiecare exploatare minieră prezintă anumite particularități, aspect ce impune o atenție deosebită în cazul unei reabilitări. După închiderea corespunzătoare a minelor, trebuie efectuată o analiză amănunțită asupra opțiunilor viabile de utilizare în viitor.

Reabilitarea fostelor exploatări miniere prin instalarea panourilor solare va oferi o nouă imagine regiunilor, ele devenind reale surse de energie regenerabilă.

În acest context, decizia omului de afaceri de a se implica în acest proiect îndrăzneț va aduce multiple beneficii pentru Carmistin, fiind valorificată o nouă oportunitate de creștere sustenabilă a afacerii.

Implementarea soluțiilor de energie verde - Un pas cheie în dezvoltarea sustenabilă a organizației Carmistin

Implementarea soluțiilor de energie verde reprezintă un pas strategic de dezvoltare pentru Carmistin, unul dintre obiectivele urmărite fiind obținerea independenței din punct de vedere energetic. De aceea, toate eforturile organizației sunt orientate către o integrare eficientă a tehnologiilor verzi în activitatea operațională în vederea îmbunătățirii eficienței energetice.

Pentru Carmistin, investiția în soluțiile verzi va oferi garanția unei dezvoltări de durată a business-ului, obținând totodată, un avantaj competitiv în sectorul agribusiness regional. Tranziția către energie verde va însemna și o reducere a costurilor de producție pe toate liniile de business - pui, vită, porc și agricultură.

În plus, Carmistin își va îmbunătăți activitatea și din punct de vedere mediu. Concret, pe lângă reducerea emisiilor de dioxid de carbon, Carmistin își va dezvolta și standarde de producție mai sigure și durabile, obținând astfel performanțe înalte de mediu.

Omul de afaceri Iustin Paraschiv și-a stabilit obiective îndrăznețe pentru anul 2023, planul său investițional fiind focusat pe progres și inovație pe toate liniile sale de business. Încrezătoare și cu o dorință puternică de a excela, Carmistin își va continua strategia de investiții și evoluție durabilă prin accesarea de noi finanțări.

Pe lângă alocarea unor fonduri către noile proiecte destinate folosirii energiei regenerabile, vor fi direcționate sume importante și pe partea de sustenabilitate alimentară, fiind dezvoltate modele de producție durabile, care să asigure consumatorilor produse agroalimentare sigure, sănătoase și de cea mai înaltă calitate.

Acest plan investițional ferm va ajuta la dobândirea unor performanțe financiare înalte, Carmistin reușind cu succes să devină printre cei mai importanți jucători în sectorul agribusiness regional și global.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Advertoriale » (P) Iustin Paraschiv: Sumele atrase în 2023 ne vor ajuta să integrăm mai bine tehnologiile bazate pe energia verde